APELDOORN- EuroParcs heeft per 6 november camping De Hooghe Bijsschel aan het Veluwemeer overgenomen van de vorige eigenaar Molecaten. De camping in Nunspeet heeft ook gelijk een nieuwe naam: Beach Resort De Hooghe Bijsschel. Met de overname voegt het familiebedrijf een achtste recreatiepark toe aan het eigen portfolio en versterkt het zijn marktpositie in het midden van het land.

De betrokkenheid die de familie Vos nu al voelt bij De Hooghe Bijsschel wordt de komende tijd vertaald in een kwaliteitsimpuls die eenieder ten goede komt. ,,Bestaande faciliteiten worden vernieuwd en daarnaast willen we in totaal ongeveer tweehonderd nieuwe recreatieobjecten gaan bouwen. We gaan verder het park ruimtelijker opzetten met onder meer mooie watergebonden chalets.”

EuroParcs houdt daarnaast rekening met lokale gevoelens. ,,De investeringen houden ook in dat we op termijn meer werkgelegenheid kunnen bieden”, verklaart Vos. ,,Wij willen die mensen vooral uit de regio aantrekken. Verder houden we in onze toekomstplannen zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van bestaande recreanten. Bestaande eigenaren van een recreatieobject krijgen een nieuwe locatie elders op het park aangeboden.”


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog

Menu