FAQ

Hoe kan ik me inschrijven?
Via de buttons nu inschrijven op de prijzen pagina of de home pagina kun je je aanmelden. Je vult je profiel in en kiest voor gratis lidmaatschap of betaald lidmaatschap. Bij een betaald lidmaatschap wordt je doorverwezen naar de betaalomgeving waarna je gelijk gebruik kunt maken van je inschrijving.

Wat moet ik doen als ik een foutmelding krijg bij het inloggen?
Probeer nogmaals, eventueel in een andere browser. Vraag je wachtwoord opnieuw op. Lukt het dan nog niet stuur een mail naar klacht@europarcsbusinessclub.nl

Ik ben mijn wachtwoord kwijt
Via deze link kun je een nieuw wachtwoord aan vragen

Wie zien mijn profiel?
Alle gratis en betalende leden van europarcsbusinessclub.nl Bezoekers van de site die niet zijn ingelogd kunnen ook geen profiel bekijken.

Hoe is europarcsbusinessclub.nl beveiligd?
Kijk op www.europarcsbusinessclub.nl/veiligheid

Hoe kan ik betalen?
europarcsbusinessclub.nl werkt met iDeal en Creditcard betalingen. Wanneer het profiel is ingevuld kun je kiezen uit je betalingsmethode.

Ik heb een profiel aangemaakt maar het werkt nog niet?
Log nog eens opnieuw in. Sluit de browser volledig en open de inlogpagina opnieuw.
Werkt dat niet dan kun je een mail sturen naar info@europarcsbusinessclub.nl

Hoe werkt herroepingsrecht?
Je hebt het recht om, zonder opgaaf van reden, gebruik te maken van je herroepingsrecht, wat betekent dat je tot 14 dagen na het aangaan door betaling van het Full Membership op deze beslissing mag terugkomen.nl europarcsbusinessclub.nl betaalt je het lidmaatschap terug op een opgegeven rekeningnummer. Als je hebt ingestemd om de levering van dienst te laten beginnen tijdens de herroepingstermijn – en je gebruik hebt gemaakt van de dienst – behoudt europarcsbusinessclub.nl zich het recht voor om voor dit gebruik een redelijke vergoeding te rekenen. Deze vergoeding is vastgesteld op €1,50 per dag dat de dienst door jou is gebruikt tot de herroeping van jouw abonnement en zal verrekend worden met de som van het te herroepen.

Kan ik mijn FULL membership tijdelijk stopzetten
Het is niet mogelijk om een FULL membership tijdelijk stop te zetten.

LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog

Menu